Over 10 års erfaring med specialiserede digitale løsninger_

 

Vi har erfaringer med en lang række teknologier og brancher, og sikrer fremdrift og kvalitet i dine digitaliseringsprojekter.

 

STRATEGI & INNOVATION

Lakeside har løst en lang række opgaver for især offentlige virksomheder indenfor program- og projektledelse.
NSI

NATIONAL SUNDHEDS-IT (NSI)
Lakeside leverede den samlede projektledelse til udbygning af den nationale service platform (NSP) og leverer løbende projekt-bistand til det Fælles Medicin Kort (FMK).
DanskeRegioner

DANSKE REGIONER
Koordination, opfølgning og sikring af fremdrift i regionerne ibrugtagning og anvendelse af den reviderede digitale signatur (OCES2), samt planlægning og gennemførelse af opfølgningsprojekter, der muliggør stordrift af digital signatur i regionerne.

IT-ARKITEKTURER & TEKNISK BISTAND

Lakeside er blevet brugt som arkitektur-mæssig sparringspartner på en række opgaver for både offentlige og private insitutioner.
RegionSyd

REGION SYDDANMARK & NSI
Lakeside har medvirket til at tilrettelægge den nationale arkitektur for identitetsbaserede webservices, herunder autentifikation ved hjælp af OCES digital signatur samt levere rådgivning omkring robusthed og fejltolerante it-arkitekturer.
Banedanmark_Logo_CMYK

BANEDANMARK
Lakeside har leveret projektstøtte og arkitekturrådgivning til Banedanmark i forbindelse med anskaffelse af TMS (Train Management System) til fjernbanen.

IT-PROJEKTSTØTTE

Lakeside A/S har gennem årene bistået en række både offentlige og private virksomheder med rådgivnings-, specialist og ressourceydelser.
RegionSyd

REGION SYDDANMARK
Ændringer til kliniske systemer samt rådgivning om valg af systemintegrationsmetode og anskaffelse af integrationskomponenter. Lakeside har endvidere ydet udviklingsstøtte til Region Syddanmarks egen udviklingsorganisation og i den forbindelse udviklet en løsning til Kirkeministeriets Fødselsindberetning. Leverancerne er overdraget til regionen efter endt støtte og software er leveret i Open Source.
Udviklingsstøtte

DISKRETION & LOYALITET
Lakeside leverer også udviklings- og rådgivningsressourcer til private organisationer, der ikke ønsker at fremgå af denne referenceliste. Vi sætter diskretion og loyalitet højt, og respekterer at visse projekter er fortrolige.