Anders Agerholm tiltræder som konsulent i Lakeside

 

Lakeside har endnu engang udvidet holdet – denne gang er vi stolte af at kunne præsentere Anders Agerholm der tiltræder i rollen som konsulent med særligt fokus på projektstyring. Anders har tidligere været ansat i rollen som projektleder hos TDC, CSC og TATA Consultancy Services.

Anders tiltræder Lakeside efter en årrække som projektleder hos TDC, CSC og TATA Consultancy Services. Med over 8 års projektledelseserfaring har Anders stor indsigt i hvordan komplekse organisationer løser it-relaterede problemstillinger. Anders har særligt beskæftiget sig med ledelse og kvalitetssikring af offshoresamarbejde med en lang række internationale partnere.

Anders er certificeret PRINCE2-practitioner, og er således både en erfaren og kompetent projektleder, der er kendt for at være dygtig, ærlig og målrettet. Anders tiltræden medvirker til at styrke Lakeside yderligere i vores konsulentydelser omkring projektledelse og projektstøtte. 

Anders er desuden en habil golfspiller, gift med Lotte, og far til Mynte og Axel.

 
Bent Bilstrup
Bent Bilstrup
Bent arbejder primært med generel projektstøtte, teknologiundersøgelser og technology roadmapping – dvs. udarbejdelse af ledelsesstrategisk beslutningsgrundlag.