Digitaliseringen i det offentlige fortsætter

 

DIGITALISERING – et buzzword der går igen over hele linjen og i langt de fleste brancher.

Også i det offentlige, hvor digitalisering og et voksende behov for at høste gevinsterne af den teknologiske udvikling er en stærk drivende kraft i stort set alle sektorer. For Lakeside har dette betydet en større efterspørgsel fra blandt andet sundheds- og uddannelsessektoren, og den større efterspørgsel har medført, at Udbudsvagten har udpeget os som elite leverandører til det offentlige.

Vi er glade for titlen i den forstand, at vi ser en stor værdi i at kunne imødekomme det offentliges behov. Både i forhold til fleksibilitet, service og leveringstid, men også med de rette kompetencer inden for digitale løsninger og digital forretningsudvikling. Tit og ofte handler digitaliseringen på sundheds- og uddannelsesområdet om at effektivisere eller højne kvaliteten i en række procedurer og processer, som påvirker både civile borgere og en lang række fagpersoner. Hos Lakeside er vi glade for at kunne hjælpe til brugervenlige løsninger, som i sidste ende gerne skulle komme en bred vifte af borgere og offentligt ansatte til gavn.

 
 

Mere om titlen som elite leverandør til det offentlige

  • · Hvert år tildeler Udbudsvagten ‘Elite leverandør’-titlen til de private virksomheder, som er blandt de 1 % største leverandører til det offentlige som kunde.

  • · Titlen bliver hvert år tildelt på baggrund af indsamlet data om pengestrømmen mellem det offentlige og det private.

  • · I 2017 var der 300.000 aktive virksomheder, som leverede ydelser til den offentlige sektor, hvilket betyder, at den øverste procent udgøres af i alt 3000 virksomheder.