Vi søger studentermedhjælper til Linux system-administration og Java/Web udvikling

 

date ; sudo service ntp stop ; sudo ntpdate -s time.nist.gov ; sudo service ntp start ; date

Synes du, at ovenstående ligner starten på et kinesisk tidsskrift, så behøver du ikke at læse videre…
   
…Ved du derimod hvad ovenstående gør, så er du måske den vi søger som vores nye it studentermedhjælper!

HVEM ER VI?
Lakeside er et uafhængigt it-konsulent- og rådgivningshus, der leverer ydelser i spændfeltet mellem strategisk rådgivning, projektledelse og specialiseret teknisk udvikling. Vi har været på markedet siden 2007 og ved meget om projektledelse, it-arkitektur, it-design/it-udvikling og strategi-udvikling, og vi lever af at sælge denne viden som rådgivere og konsulenter.

Hos Lakeside er vi 12 medarbejdere med baggrund blandt andet inden for datalogi, ingeniørvidenskab og informationsvidenskab. Vi er en arbejdsplads, som sætter det faglige niveau højt, men som i det daglige færdes i en meget uhøjtidelig atmosfære – i vores dejlige lokaler på Marselisborg Lystbådehavn.

HVAD KAN DU FORVENTE?
Dine opgaver består primært i at
• Holde vores interne infrastruktur og servere i luften. Dvs. administration af Linux servere, herunder arbejde med virtualisering, opgradering af OS, konfiguration af firewall, mail-server, spam-filter mm.
• Kode mindre rettelser og udvidelser til interne applikationer i Java og Web-teknologier.

Derudover kan du forvente at blive en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi har en åben og fri dialog, og hvor det kan være svært at have det store overblik, men hvor vi på tværs af opgaver og fagligheder hjælper hinanden med, at løse de opgaver kunderne lægger hos os.

HVOR MEGET SKAL DU ARBEJDE?
Vi har typisk brug for dig 5-10 timer om ugen – nogle gange mere, men vi er fleksible. Jobbet kan altså som oftest passes ind i dine undervisningsplaner og eksamens- eller opgaveperioder.

BLEV DU NYSGERRIG?
Så kontakt Christian Gasser for mere viden om jobbet eller send ham en kort motiveret ansøgning pr. mail – gerne med eksempler eller beskrivelser på, hvad du har lavet. Vi følger løbende op med uen samtale, så søg snarest og lad gerne de lange ansøgninger ligge i skuffen.

Christian Gasser | +45 2843 3872 | chg@lakeside.dk