Lakeside byder Søren Ærendahl Mikkelsen velkommen!

Hos Lakeside er vi glade for at kunne præsentere Søren som ny mand på holdet. Med Søren om bord styrker Lakeside sin kompetenceprofil på områderne it-arkitektur og projektledelse, hvor Søren tilføjer en enorm mængde viden og erfaring indenfor disse felter rettet mod både private og offentlige virksomheder.

Søren er uddannet civilingeniør og har suppleret dette med en HD i organisation og ledelse. Søren har en arbejdsmæssig baggrund på Teknologisk Institut, Statsbiblioteket, LEC (nu IBM) samt CCI Europe. Med i alt 19 års erfaring indenfor både privat og offentlig IT er Søren et stærkt kort at have på hånden i sin proces. I sin rolle som projektleder og it-arkitekt har Søren stort overblik over spillereglerne for arkitektur-udvikling i både offentligt og privat regi. Hertil kan det lægges at Søren er PRINCE2 certificeret, og i øjeblikket er i gang med en TOGAF certificering på arkitektur-området.

Selv mener Søren, at nysgerrighed er én af hans største styrker, og han føler stor tilfredsstillelse ved at kunne hjælpe andre med at identificere og omsætte komplekse problemstillinger til gennemskuelige og værdiskabende handlingsplaner. En evne Søren især sætter højt som far til 3 og som spejderleder!

Bent Bilstrup
Bent Bilstrup
Bent arbejder primært med generel projektstøtte, teknologiundersøgelser og technology roadmapping – dvs. udarbejdelse af ledelsesstrategisk beslutningsgrundlag.