Lakeside byder Tom Kückelhahn Nilson velkommen

 

Pr. 1 august 2015 kan vi med stor glæde byde Tom Kückelhahn Nilson velkommen hos Lakeside. Tom tiltræder som konsulent hos Lakeside med en solid profil som it-arkitekt og erfaringerne til at bakke det op.

Ind af døren sammen med Tom kommer 20 års erfaring fra it-branchen fra både den offentlige og private sektor. Tom er uddannet civilingeniør fra DTU, og har siden arbejdet med softwareudvikling, systemdesign og it-arkitekturer i mange forskellige sammenhænge. Tom startede sin karriere med at udvikle systemer til produktion af offset trykplader. Derefter flyttede han base til England, hvor han i et par år udviklede systemer til håndtering af workflows og processer hos BancTec.

De seneste 12 år har Tom tilbragt hos Trifork, hvor han særligt har været involveret i udviklingen af en række større danske sundhedssystemer og programmer til offentlige kunder. Tom har primært beskæftiget sig med analyse, design, kravsspecifikation, sagsstyring samt arkitekturstøtte og -sparring. Tom peger selv på, at hans spidskompetencer ligger indenfor analyse og design af systemer i netop sundhedssektoren, hvilket gør hans profil til en naturlig tilføjelse til Lakesides kompetencekatalog.

Foruden sine it-professionelle kompetencer dyrker Tom sin egen vin, og rekordhøsten indtil nu har budt på omkring 100 flasker. Tom eksperimenterer med klimatilpassede druesorter og producerer og eksperimenterer med både røde, hvide og mousserende vine.

Du kan læse mere om Tom på hans LinkedIn-profil her: https://dk.linkedin.com/in/tomnilson

 
Bent Bilstrup
Bent Bilstrup
Bent arbejder primært med generel projektstøtte, teknologiundersøgelser og technology roadmapping – dvs. udarbejdelse af ledelsesstrategisk beslutningsgrundlag.