Lakeside – nu ITIL-certificeret


 

Første Lakeside-medarbejder er vendt hjem med en ITIL-certificering i bagagen.

Hos Lakeside lever vi af at stille vores viden til rådighed for vores kunder. Derfor sørger vi for hele tiden at holde os ajour med den nyeste viden på vores aktivitetsområder, hvor det giver værdi at få papir på denne viden. Således er vores første Lakeside medarbejder vendt hjem med en ITIL-certificering i bagagen. Anni Markussen har bestået ITIL Foundation og kombineret med hendes erfaringer fra tidligere arbejdsopgaver i en større private IT-virksomhed, har Anni virkelighedsafprøvet kompetence med hvor og hvordan ITIL kan bidrage til driftsorganisationer. Lakeside råder dermed over vores første ITIL-certificerede konsulent, hvilket med sikkerhed kommer vores kunder til gode.

ITIL (IT Infrastruture Library) er en fælles referenceramme for IT service leverandører. ITIL er et fælles sprog, som kan binde IT organisationen og hele IT service branchen sammen om ét fokus: at levere værdi til kunderne. ITIL er baseret på best practice – nemlig at gøre det som har vist sig at fungere. ITIL er relevant for organisationer, som har et projektlandskab, der har brug for bedre koordination og som gerne vil øge fokus på at transformere output fra måske tekniske udviklingsprojekter til holdbar forandring og værdiskabelse i den virkelighed, som den daglige forretning repræsenterer.

Kontakt Anni Markussen eller Jan Riis, hvis du har spørgsmål om, hvordan ITIL kan bruges i forhold til jeres services og processer og hvorledes Lakeside kan bidrage til dette.

 
Bent Bilstrup
Bent Bilstrup
Bent arbejder primært med generel projektstøtte, teknologiundersøgelser og technology roadmapping – dvs. udarbejdelse af ledelsesstrategisk beslutningsgrundlag.