Lakeside udvider medarbejderstaben

 

Hos Lakeside har vi budt velkommen til to nye medarbejdere, Mette Thøgersen og Søren Lauritsen.

Mette er uddannet Cand.Scient i datalogi og har +15 års erfaring fra både den private og offentlige sektor. De sidste 14 år har hun hovedsageligt beskæftiget sig med den offentlige sektor, enten som ansat eller som leverandør af løsninger til sektoren. Mettes hovedfokus ligger inden for informations- og datasikkerhed, og en af hendes spidskompetencer er at stille de rigtige spørgsmål, der synliggør områder af usikkerhed i forståelsen mellem forskellige interessenter, slutbrugere og leverandører. Igennem forskellige roller i sit arbejdsliv har Mette desuden fået erfaring med blandt andet beslutningsstøtte, brugervenlighed, kommunikation, krav- og ændringsstyring og projektledelse.

Mette sammenligner sit arbejde med de kæmpe 40.000-brikker puslespil, som hun lægger i sin fritid. På arbejdet består brikkerne dog ikke af farverige elementer, men af data og viden, som hun indsamler og bruger til at danne sig et billede. Da vi spurgte Mette, hvad hun ser frem til i jobbet hos Lakeside, svarede hun da også: “Jeg ser frem til at møde mange forskellige typer kunder og få indblik i deres virkelighed”

Søren er uddannet cand.Scient i informatik og er kommet til Lakeside efter 13 år hos Aarhus kommune. Her har han siddet i mange forskellige roller, heriblandt som virksomhedsarkitekt, it-projektleder og forretningsanalytiker foruden nogle år som sektionsleder. Søren har blandt andet arbejdet med drift og udvikling af it-systemer og sikret gevinstrealisering via digitalisering. Hans spidskompetencer er rådgivning inden for forretning- og virksomhedsarkitektur samt projektledelse. Hos Lakeside skal han bringe sine erfaringer fra den kommunale sektor i spil som it rådgiver og it arkitekt. Noget han også ser særligt frem til, “Efter nogle år med personaleledelse ser jeg frem til igen at få lov til at ‘nørde’ it arkitektur og dygtiggøre mig yderligere inden for området”.

Når Søren ikke sidder med hovedet begravet i behovsdefinerede foranalyser og roadmaps for at udrede forretningsområder og teknologiunderstøttelse, bruger han sin tid på at ‘tvinge’ sine børn ud i naturen. Her er de aktive med alt fra kano til MTB og overnatning i shelters. Noget tyder altså på, at Søren kommer til at passe godt ind i samlingen af “Lakeside ski-bumser”.