Ny Lakesider på havnen i Aarhus

 

Vi starter februar med noget, vi har glædet os til i hele januar; at byde vores nye kollega Kirsten velkommen

Kirsten Morre Vinther er uddannet sygeplejerske og cand.it. Efter nogle år som sygeplejerske på intensiv afdeling besluttede Kirsten sig for at tage en kandidat i informationsvidenskab. Siden da har hun beskæftiget sig med sundheds-it og har de sidste 10 år siddet som løsningsansvarlig forretningsarkitekt hos en it-leverandør i Region Syddanmark og som produktforvalter ved Præhospitalet i Region Midt IT. Efter mange år i sundhedssektoren ligger Kirstens spidskompetencer i spændingsfeltet mellem it og sundhed, og hun har særligt erfaring med blandt andet behovsanalyse, kravspecifikation og projektledelse.

Til vores fordel er det nu blevet tid for Kirsten at prøve kræfter med rådgiver-faget, hvor hun blandt andet ser frem til at møde forskellige kunder: “Jeg ser frem til at møde forskellige kunder og mærke deres begejstring for deres kerneydelse og bidrage til, at deres behov og visioner kan bringes sammen ved hjælp af digitalisering.”

Kirsten er kendt for sin grundige dokumentation og som en stærk drivkraft. Hos Lakeside kaster hun sig som det første over den kommunale sektor, hvor opgaverne kalder på hendes kompetencer inden for behovsanalyse og forretningsarkitektur. I sin fritid nyder hun at koble af med fysisk arbejde. Enten udenfor i drivhuset eller med styrketræning og løb.