Nyt år – ny medarbejder


 

Den 1. februar 2018 havde vi den glæde at byde Maibritt Kerner Mølgaard velkommen hos Lakeside. Med mere end 10 års erfaring inden for offentlig IT og et særligt kendskab til uddannelsessektoren er Maibritt tiltrådt i rollen som IT arkitekt.

Efter i mange år at have arbejdet primært med sundhedssektoren er vi hos Lakeside så småt begyndt at snuse til uddannelsessektoren, og i den forbindelse falder Maibritts ansættelse på et tørt sted. Vi ser frem til at få del i den viden og erfaring, som hun besidder inden for området.

Maibritt er uddannet datalog ved Aarhus Universitet og har desuden følgende certificeringer: TOGAF9 Foundation + Certified, Certified Scrum Product owner og ITIL Foundation. Tidligere har Maibritt i en længere årrække arbejdet hos CGI med IT til uddannelsessektoren og som løsningsarkitekt hos Systematic. Hendes kompetencer spænder vidt fra rådgivning og analyse til kravs-afklaring, design, test og meget mere. Hendes spidskompetencer ligger inden for de forretningsvendte områder af applikationsudvikling, og så har hun desuden erfaring med både onshore og offshore projekter.

Foruden at Maibritt brænder for at bidrage til udviklingen af løsninger, der giver nye muligheder og gør en reel forskel for brugerne, så brænder hun også energi af, når hun i sin fritid dyrker Bikram Yoga. Hvem ved, måske Maibritt får omvendt nogle af Lakesides habile skibumser og erfarne løbere til HOT Yoga udøvere.