Tak for jeres opmærksomhed!


 

I anledning af vores 10 års jubilæum afholdt vi fredag d. 5 maj 10-års jubilæum med venner, bekendte, tidligere kolleger samt nuværende og tidligere samarbejdspartnere. Vi er beærede over det store fremmøde, og ønsker at bringe en tak til alle, der var med til at gøre dagen til en fest!

10 år er gået siden Lakeside A/S blev stiftet, og i tiden siden da er der blevet stiftet mange gode samarbejder og venskaber. Dette kom også til udtryk i form af et flot fremmøde, da vi fredag d. 5 maj åbnede dørene til reception i vores egne lokaler. Her blev vi fejret af både kolleger, venner og familie, der alle var med til at gøre dagen til en fest.

Vi ønsker derfor at sige et stort TAK! til alle jer, der i gennem årene har støttet op om virksomheden. Med denne støtte i ryggen regner vi bestemt med, at vi kan invitere til 20-års jubilæum i 2027!

 

 

 
Bent Bilstrup
Bent Bilstrup
Bent arbejder primært med generel projektstøtte, teknologiundersøgelser og technology roadmapping – dvs. udarbejdelse af ledelsesstrategisk beslutningsgrundlag.