Vækstgazelle for 4. gang!

14. september 2012

 

Som een af ganske få danske virksomheder kan Lakeside for 4. år i træk kalde sig vækstgazelle.

Dermed melder Lakeside sig ind i en eksklusiv klub af virksomheder, der har præsteret at optræde 4 gange i træk på Gazelle-listen i de 18 år dagbladet Børsen har lavet oversigten og hvor ca. 13.000 danske virksomheder har deltaget. Årets udnævnelse placerer dermed Lakeside i den absolutte vækstelite.

Lakeside leverer teknisk og projektmæssig støtte til implementering af it indenfor især sundhedsområdet og den finansielle sektor.

Krisen tvinger alle til at fokusere på at man får det rigtige ud af sin indsats og investering. At Lakeside har kunnet vokse i svære tider skyldes nok at vores ydelser optimerer og sikrer kundernes udbytte af deres projekter. At det har givet vækst og en sund indtjening er en følgevirkning, som vi er godt tilfredse med, men som ikke er et mål i sig selv.

Jan Riis, administrerende direktør og partner i Lakeside

Kriteriet for at blive udnævnt til gazelle er, at virksomheden i løbet af de sidste 4 regnskabsår har haft positiv vækst i omsætning eller bruttoresultat, og at man i samme periode har fordoblet disse nøgletal.

Læs med om Børsen Gazelle 2012 på dette link.

 
Bent Bilstrup
Bent Bilstrup
Bent arbejder primært med generel projektstøtte, teknologiundersøgelser og technology roadmapping – dvs. udarbejdelse af ledelsesstrategisk beslutningsgrundlag.